Het CBD-bedrijf van David Beckham richt zich op internetcensuur

door Team Inc.

2022-02-27-Het CBD-bedrijf van David Beckham richt zich op internetcensuur

De wereldberoemde Britse voetbalster David Beckham investeerde in 2021 $ 338.000 in het CBD-bedrijf Cellular Goods. Met de groei van het beursgenoteerde bedrijf is die investering nu $ 1,3 miljoen waard. Beckman verwierf aandelen tegen een gereduceerde prijs ($ 1,37), terwijl anderen vijf keer zoveel per aandeel betaalden. Hij bezit 5 procent van het bedrijf.

Cellular baalt van de advertentieverboden van Google, Facebook en Instagram met betrekking tot cannabisproducten. CEO Anna Chokina vindt dat de activiteiten van het bedrijf hierdoor ernstig worden beperkt.

Lobbyen tegen advertentieverbod voor cbd-producten

Volgens The Times blijft Cellular lobbyen bij zowel Google als Meta, de eigenaar van Facebook en Instagram, om hun beleid te wijzigen. Vanwege het advertentieverbod moest Cellular zijn marketingstrategie herzien, wat leidde tot de uitstel van de volledige marketinglancering.

Als gevolg van problemen in de toeleveringsketen is de release van Cellular’s CBD-geïnfuseerde Face Serum bijvoorbeeld vertraagd. Bovendien voldeed hun Cannabinoid After Shaving Moisturizer niet aan de ‘kwaliteitsspecificaties’.
CBD en huidverzorging

De CBD-lijn van Cellular omvat huidverzorging (gezichtsolie voor na het scheren) en ingestibles (capsules, orale druppels, orale spray). Cellular importeert cannabinoïden uit Californië; een bedrijf in Somerset vervaardigt hun producten. Chokina, die eerder bij Pepsico en Proctor & Gamble werkte, blijft optimistisch over de vooruitzichten van Celluar: “Ik heb de langetermijnstrategie van het bedrijf onder de loep genomen en de marketingplannen versterkt om klaar te zijn voor onze grote verkoopstoot.”

Lees meer op celebstoner.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]