CBD-enthousiasteling Beyoncé kondigt aan dat ze een hennepkwekerij gaat bouwen

door drugsinc

CBD-enthousiasteling Beyoncé kondigt aan dat ze een hennepkwekerij gaat bouwen

Beyoncé staat bekend om haar trouwe fanbase voor een overvloed aan professionele inspanningen, van vocale legende tot filmregisseur. Meer recentelijk breidt de wereldwijde megastar echter haar uitgebreide portfolio uit naar de tuinbouw- en bijenteeltsectoren, aangezien ze onlangs aankondigde dat ze “een hennep- en honingboerderij gaat bouwen“.

In een recent coververhaal onthulde Beyoncé hoe de lockdown haar had geïnspireerd om “van te veel toegeeflijkheid te gaan naar het creëren van positieve rituelen op basis van eerdere generaties en haar eigen draai aan dingen te willen geven.”

“Ik ontdekte CBD toen het wat minder ging, en ik heb de voordelen ervan ervaren voor pijn en ontsteking. Het hielp bij mijn rusteloze nachten en de opwinding die ontstaat doordat ik niet in slaap kan vallen.”

De singer-songwriter onthulde hoe ze prioriteit had gegeven aan haar gezondheid en geestelijk welzijn en dat van haar familie – inclusief haar negenjarige Blue Ivy en vierjarige tweeling Rumi en Sir.

Beyoncé ook actief in de bijenteelt

Naast het bouwen van een hennepkwekerij, is Beyoncé ook van plan haar hobby als bijenteelt uit te breiden naar een grotere operatie. De ondernemer onthulde dat de familie bijen (maar liefst 80.000!) in twee kasten op het dak van hun huis heeft gehouden. De bijen produceren naar verluidt elk jaar honderden potten honing.

“Ik vond helende eigenschappen in honing die mij en mijn kinderen ten goede komen”, onthulde ze. “Ik ben met de bijenkorven begonnen omdat mijn dochters, Blue en Rumi, allebei vreselijke allergieën hebben en honing talloze helende eigenschappen heeft.”

Hoewel het afzonderlijke ondernemingen betreft, kunnen hennep en honing een effectieve combinatie vormen, zowel voor de gezondheid van mens als voor het milieu.

Een recente studie, gepubliceerd in de Environmental Entomology, ontdekte dat bijen in de VS nu hennepgewassen gebruiken als een essentiële voedingsbron. Het aantal hennepkwekerijen is in de VS geëxplodeerd na de introductie van de Farm Bill van 2018, die de hennepteelt op federaal niveau legaliseerde.

Beyoncé’s miljardair-rapper-echtgenoot, Jay-Z, betrad ook de cannabisindustrie met de lancering van zijn luxemerk Monogram. Het bedrijf benoemde onlangs zijn nieuwe CEO, Troy Datcher.

Bronnen o.a. Canex (EN), Forbes (EN), Harpers’s Bazaar (EN), VanityFair (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]