CBD-merk Trip haalt $ 12 miljoen op in investeringsronde

door Team Inc.

2022-08-25-CBD-merk Trip haalt $ 12 miljoen op in investeringsronde

Het in het VK gevestigde CBD-merk Trip heeft $ 12 miljoen aan financiering opgehaald, omdat het zijn groei op de Amerikaanse markt en daarbuiten wil voortzetten.

De ronde werd ondersteund door ondernemers, bedrijfsleiders en investeerders, waaronder Maria Raga, voormalig CEO van Depop, en Christian Angermeyer, oprichter van Apeiron Investment Group.

CBD-portfolio

Trip’s hoogwaardige CBD-portfolio omvat drankjes, oliën en gummies, ontworpen om consumenten te helpen rust te vinden. Olivia Ferdi, mede-oprichter van Trip, merkte op: “De afgelopen jaren is de houding van de wereld ten aanzien van het belang van geestelijke gezondheid drastisch veranderd. Sinds we de kracht van CBD hebben ontdekt door persoonlijke ervaringen, is het altijd onze missie geweest om kalmte te brengen in de dagelijkse chaos.”

Ze vervolgde: “We helpen om gesprekken over stress en angst op gang te brengen en zijn verheugd om een ​​gemeenschap over de hele wereld te creëren, waarbij we de kracht van planten gebruiken om rust te vinden”. Het merk zal de investering gebruiken om zijn retailvoetafdruk uit te breiden via strategische partnerschappen in de VS.

Bron: foodbev.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]