Hoe zijn de cannabisinkomsten in Canada?

door Team Inc.

2021-05-03-Hoe zijn de cannabisinkomsten in Canada?

Nu het winstseizoen in een hogere versnelling komt, volgen analisten de cijfers die worden gerapporteerd door enkele van de bekendste cannabisbedrijven op de voet. De verwachtingen waren hooggespannen, maar enkele grote cannabisproducenten konden niet aan deze verwachtingen voldoen. Hieronder enkele rapportages.

Aphria, Inc. (APHA.TO) (APHA) was een van de eerste Canadese cannabisproducenten die financiële kwartaalresultaten publiceerde. Tijdens de teleconferentie benadrukte het managementteam het risico van prijscompressie in Canada en deze opmerking zette de Canadese cannabisproducenten extra onder druk.

Organigram Holdings Inc. (OGI.TO) (OGI) noteerde lager na het rapporteren van financiële kwartaalresultaten die niet aan de verwachtingen voldeden. Dit komt nadat de Canadese cannabisproducent een investering van $ 171 miljoen ontving van British American Tobacco (BTI).

Stijging cannabisinkomsten Auxly Cannabis Group

Eerder deze week publiceerde Auxly Cannabis Group Inc. (XLY.V) (CBWTF) financiële resultaten voor het vierde kwartaal en het volledige jaar en de markt reageerde op de cijfers. Tijdens het kwartaal meldde het Canadese cannabisbedrijf $ 18,3 miljoen aan netto cannabisinkomsten te hebben gegenereerd. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar is de omzet flink gestegen. We schrijven de groei toe aan Auxly’s cannabis 2.0-bedrijf.

In 2020 genereerde Auxly meer dan $ 50 miljoen aan inkomsten ($ 46,6 miljoen aan netto cannabisinkomsten). In vergelijking met 2019 zijn de inkomsten met meer dan 500% gestegen. De vergelijkbare kwartalen in 2019 hebben een lage lat en we zijn niet verrast door het succes van Auxly. Het afgelopen jaar heeft Auxly zijn balans aanzienlijk versterkt en dit is een belangrijke ontwikkeling. Het bedrijf heeft dit bereikt door middel van een reeks kapitaalverhogingen.

Lees meer op technical420.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]