Vanaf vandaag schittert Frank Lammers op Netflix als drugsbaron in de hagelnieuwe serie Undercover

door Team Inc.

Vanaf vandaag schittert Frank Lammers op Netflix als drugsbaron in de hagelnieuwe serie Undercover

De Nederlandse acteur – onder andere bekend van de Jumbo reclames met stercoureur Max Verstappen – schittert op het ‘witte’ doek in een fonkelnieuwe Netflixserie die vanavond verschijnt op Netlfix. In de Vlaams-Nederlandse serie neemt de volslanke Lammers de rol van drugsbaas op zich.

Pillenwaus op de camping

Met zijn strak achterover gekamde kapsel produceert de ‘el Chapo van de Lage Landen’ pillen op de camping. Drugsbaron, Ferry Bouman, zoals hij echt heet in de serie gaat voor goud met chicks, geld en drugs. In de serie spelen Anna Drijver en Tom Waes undercoveragenten Kim en Rob. Niet geheel toevallig gaat het politieduo undercover als de buren van de drugsbaas en zijn vrouw Danielle, vertolkt door Elise Schaap.

“Ik word er echt vrolijk van om eeen bad guy te spelen”, reageert Lammers op deze excentrieke rol. Als je niet voor deze drugsbaas bent, dan ben je wel tegen hem. Het was heel erg tof om te doen. Ik had ook geweldige tegenspelers.”

Prijs winnende serie

De serie is vandaag live gegaan in Nederland. In België, waar de serie eerder werd uitgezonden, won Undercover de juryprijs voor beste serie op het Cinequest Festival in Californië. Volgens de acteur is bingewatchen gegarandeerd bij de 10 afleveringen durende serie. “Er zit humor in, hardheid, maar ook romantiek.” De serie is in verschillende landen over de hele wereld te zien.

play btn
Vanaf 3 mei te zien op Netflix

Lees meer op omroepbrabant.nl (Bron)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]