skip to Main Content
Menu
Planet 13 Opent De Grootste Retail-apotheek Ter Wereld

Planet 13 opent de grootste retail-apotheek ter wereld

Spread the love ✌🏼

Een leider in de opkomende cannabismarkt strategisch gepositioneerd voor expansie.

Als een innovatieve, verticaal geïntegreerde en gevestigde leider op het gebied van cannabis in de markt van Nevada, is Planet 13 Holdings, Inc. vastbesloten om een ​​scala aan internationaal bekroonde cannabisproducten beschikbaar te stellen via zijn strategisch gelokaliseerde, gelicentieerde operaties. Planet 13 Holdings, Inc. richt zich op het bieden van een ongeëvenaarde dispensary-ervaring en het optimaliseren van teeltefficiëntie door middel van de beste technologie, als voorhoede van cannabis.

Planet 13 Holdings, Inc. opereert als een verticaal geïntegreerde cannabisorganisatie. Het bedrijf heeft momenteel 6 licenties op de markt van Nevada. Planet 13 is bezig met het bouwen van wat naar verwachting het grootste entertainmentcomplex voor cannabis op aarde is, gelegen in de entertainmenthoofdstad van de wereld.

Planet 13 zal voortbouwen op zijn leidende positie in de cannabismarkt in Nevada, omdat het zijn bestaande activiteiten uitbreidt. Op 1 november 2018 opende het bedrijf de grootste, meest geavanceerde retail-apotheek ter wereld die direct grenst aan de Las Vegas-strip.

Als een bedrijf dat cannabis (penny) stocks verkoopt zijn omzet met 203% tot $ 4,4 miljoen USD (in het 2e kwartaal) ziet toenemen, moet u dat weten. Bekijk hier de stocks en het verloop ervan.

Dit is Planet 13, het toonaangevende geïntegreerde cannabisbedrijf van Nevada. De bedrijfsactiviteiten omvatten teelt-, productie- en apotheekunits in Las Vegas.

Lees meer over Planet 13 op Microsmallcap.com (bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top