Vijf belangrijke dingen die je moet weten over drugstesten

door Team Inc.

2022-02-06-Vijf belangrijke dingen die u moet weten over drugstesten

Je hebt misschien gehoord van sporters die drugstests ondergaan en hun titels verliezen vanwege doping of illegaal drugsgebruik. Doping wordt gebruikt om prestaties te verbeteren, maar er worden ook drugs gebruikt voor recreatieve doeleinden.

Als je een van de recreatieve gebruikers bent van middelen als cannabis, bent je wellicht bang voor drugstests. Vooral THC komt naar voren in drugstests, omdat het de psychoactieve stof is die je high maakt. Omdat cannabisgebruik niet altijd acceptabel is, gebruiken rokers detox-kits om hun urine te reinigen.

Veel instellingen zijn voorzichtig met drugsverslaafden die een gevaar kunnen vormen voor zichzelf en anderen. Testen is dan vaak noodzaak. Bij sommige bedrijven zal je moeten deelnemen aan verplichte drugstests. Hier lees je alles over drugstests.

Certo Detox helpt je een drugstest te doorstaan

Certo Detox is een fruitpectinemengsel gemaakt van zoete, vezelige vruchten die worden gebruikt om jam en gelei te maken. Vanwege de oplosbaarheid en het vezelgehalte, verdrijft het de inhoud van de drug via de ontlasting. Bekijk deze Certo Detox-recensie voor meer informatie over hoe het werkt.

De fabrikant adviseert zijn gebruikers om twee dagen voor de test zoveel mogelijk water te drinken en een uur voor de test de Certo Detox-oplossing te mengen met een sportdrank. Wanneer je moet testen zonder aankondiging dan is een pakje Certo Detox met 32oz Gatorade en water voldoende. Hoewel het minder goed werkt, zal het waarschijnlijk nog steeds werken om de test te doorstaan. Deze detox verwijdert THC, het psychoactieve middel in cannabis, en is niet gemakkelijk te detecteren in drugstests. Dit alles doet Certo snel en veilig voor een breed scala aan drugs.

Man testing in laboratorium

Drugstesten hebben vaak valse positieven

Immunoassay-test, een soort urine-drugsscreening, is snel en goedkoop, maar pikt geen opioïden op. Ook pikt deze test soms valse sporen van drugsgebruik op. Om deze reden kan een chromatografietest vervolgtest worden gebruikt, omdat deze zeer nauwkeurig is. Beide kunnen echter valse negatieven oppikken. Bepaalde medicijnen kunnen ook leiden tot valse positieven, dus het is essentieel om de persoon die de test toedient vooraf te informeren als u momenteel medische, voedings- of kruidensupplementen gebruikt.

Werkgevers mogen om een ​​drugstest vragen voordat ze je in dienst nemen

Drugstests zijn gebruikelijk in scholen en revalidatiecentra, die nuchterheid vereisen als onderdeel van hun organisatorische mandaat om een ​​positief merkimago te behouden. Studies tonen aan dat werkgevers in Amerika jaarlijks meer dan $85 miljard verliezen als gevolg van drugsgebruik door werknemers. Drugsgebruik is niet toegestaan ​​op werkplekken met zware machines of giftige chemicaliën, omdat deze dodelijke ongevallen kunnen veroorzaken.
Drugsverslaafde werknemers hebben ook slechte communicatieve vaardigheden en kunnen gemakkelijk worden afgeleid van hun werk of dure fouten maken. Het is dus essentieel om te weten dat u in de meeste Amerikaanse staten voor of tijdens uw dienstverband een drugstest zult ondergaan.

Bloedmonsters

Naast potentiële werkgevers kunnen artsen ook drugstests bestellen

Artsen bestellen vaak verschillende tests om vast te stellen wat er aan de hand is bij hun patiënten. Bij deze tests wordt vaak het bloed en de ontlasting gecontroleerd op ziektes. Deze tests kunnen ook worden ingezet wanneer het vermoeden bestaat dat er sprake is van middelenmisbruik op basis van gedrag of symptomen.
Artsen hebben beroepsgeheim en zijn er om voor uw gezondheid te zorgen. Maak je dan ook geen zorgen wanneer jouw arts een urinemonster voor een drugstest aanvraagt. Het beste is om verdenkingen van drugsgebruik te voorkomen door te ontgiften voor een ziekenhuis bezoek.

Detox 1

Drugstests zijn in staat drugsgebruik lang na gebruik te detecteren

Zelfs lang nadat de effecten zijn uitgewerkt, kunnen er ongeoorloofde stoffen op uw testresultaten verschijnen. Dit heeft betrekking op verschillende factoren, zoals de halfwaardetijd van een drug, de frequentie van het gebruik, de wijze van inname, de limiet van de concentratie in het laboratorium en uw hydratatieniveau. De belangrijkste stoffen die het doelwit zijn van drugstests zijn THC, methamfetaminen, opioïden, cocaïne, alcohol, PCP, methadon en nicotine. Je moet dus alert zijn en ervoor zorgen dat je ontgift, zelfs als het een tijdje geleden is dat je cannabis hebt gebruikt.
Certo Detox kan je hierbij helpen, aangezien het in veel apotheken en in sommige gebieden zelfs in supermarkten verkrijgbaar is. Het is ook betaalbaar, met een pakket voor minder dan 5 dollar.

Drugstesten zijn ernstig en kunnen leiden tot disciplinaire maatregelen of straffen. Vermijd indien mogelijk het gebruik van drugs die jouw carrière in gevaar kunnen brengen. Maar als je twijfelt over het slagen voor een aanstaande drugstest vanwege recent drugsgebruik, gebruik dan fruitpectine zoals Certo Detox.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]