Wat zijn de sterkste psychoactieve cannabinoïden?

door Team Inc.

hennepplant

We hebben een lijst samengesteld met de sterkste psychoactieve cannabinoïden op de markt in volgorde van hun potentie in vergelijking met klassieke Delta-9 THC. We moeten opmerken dat deze cannabinoïden serieus krachtig zijn en op verantwoorde wijze moeten worden gebruikt.

Iedereen die bekend is met cannabis kent Delta-9 THC. Dit is de primaire psychoactieve cannabinoïde in cannabis. Deze bekende cannabinoïde is federaal illegaal in de Verenigde Staten, tenzij het product minder dan 0,3% Delta-9 THC bevat.
Toch zijn er meer sterke psychoactieve cannabinoïden die niet verboden zijn en zo dus een maas in de wet vormen. Deze kunnen naar de meeste staten worden verzonden, zelfs al zijn ze soms sterker dan dan Delta-9 THC.

Krachtige cannabinoïden

HCC

HHC is een cannabinoïde afkomstig van de hennepplant. Bedrijven hebben manieren gevonden om deze cannabinoïde te isoleren met behoud van de potentie. Het wordt vaak geïnfuseerd in verschillende producten. HHC heeft zeer vergelijkbare effecten als Delta-9 THC. Het produceert een krachtige mentale high met fysieke ontspanning.

THCA

THCA is een cannabinoïde uit de plant die een voorloper vormt van Delta-9 THC. Deze cannabinoïde verandert door verhitting in Delta-9.Interessant is dat THCA zonder hitte geen psychoactieve effecten produceert.

HHC-O

HHC-O is een andere van nature voorkomende van hennep afgeleide cannabinoïde die op dezelfde manier wordt geëxtraheerd als Delta-8 THC. De effecten zijn echter vergelijkbaar met Delta-9 THC, maar sterker. HHC-O is ongeveer anderhalf keer sterker dan Delta-9 THC. Dit komt voornamelijk omdat het een hogere biologische beschikbaarheid heeft en dus makkelijker wordt opgenomen door het lichaam.

THC-O

Een andere van hennep afgeleide cannabinoïde die op dezelfde manier wordt geëxtraheerd als Delta-8 THC, is THC-O. THC-O is de voorloper van Delta-8 THC. Wanneer THC-O wordt verwarmd, levert het effecten op die drie keer sterker zijn dan Delta-9 THC. Het produceert een krachtig gevoel van kalmte met cerebrale effecten.

THC-H

Maak kennis met THC-H, een van hennep afgeleide cannabinoïde die meestal in nieuwe producten aanwezig is, maar in kleine hoeveelheden. Dat komt omdat THC-H bijna 25 keer krachtiger is dan Delta-9 THC. Effecten na gebruik zijn levendige euforie en diepe ontspanning met onderliggende hints van creativiteit en motivatie.

THC-B

Voor een langdurige high van hoofd en lichaam is THC-B een goede keuze. Deze psychoactieve cannabinoïde is afgeleid van de hennepplant met dezelfde extractiemethode als Delta-8 THC. Het grote verschil is dat THC-B bijna 30 keer krachtiger is dan Delta-9 THC. Omdat deze cannabinoïde zo sterk is, nemen bedrijven het alleen in kleine hoeveelheden op in producten om een ​​positieve en veilige ervaring te garanderen.

HHC-P

HHC-P is echter enorm anders. Het is een van hennep afgeleide cannabinoïde die op dezelfde manier wordt geëxtraheerd als Delta-8 THC, maar de chemische samenstelling is anders. HHC-P heeft twee extra koolstofatomen op dezelfde keten als HHC, wat betekent dat het meer biologisch beschikbaar is en gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Het resultaat is een cannabinoïde die 30 keer sterker is dan Delta-9 THC en een intense high produceert met diepe ontspanning en cerebrale euforie.

THC-P

Nu de aller krachtigste psychoactieve cannabinoïde: THC-P. THC-P is tot zelfs 33 keer sterker dan Delta 9-THC. Deze cannabinoïde is niet alleen ongelofelijk krachtig, maar staat bekend om de zeer intense high.

Bron: herb.co (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]