Cannabisproducent Cronos gaat door het plafond

door Team Inc.

2019-01-30-Cannabisproducent Cronos gaat door het plafond

De Canadese cannabisproducent Cronos gaat door het plafond nadat Mad Money presentator Jim Cramer het afgelopen maandag de op een na beste producent op de cannabismarkt noemde. In het programma neemt hij kijkers mee in het oerwoud van investeringen op Wall Street.

Samenwerking Altria & Cronos

Tabaksfabrikant Altria, producent van onder andere Marlboro en Lucky Strike, investeerde eind vorig jaar 1,8 miljard dollar in de Canadese cannabisproducent Cronos. “Cronos heeft een hele belangrijke band met Altria”, aldus Cramer. “Canopy CGC is de beste maar Cronos is een goede nummer twee.”

“Altria is de ideale partner voor Cronos Group en biedt de middelen en expertise die we nodig hebben om onze strategische groei op zinvolle wijze te versnellen”, zei Cronos CEO Mike Gorenstein in een persmededeling volgens Business Insider. “De opbrengst van de investering van Altria stelt ons in staat onze wereldwijde infrastructuur en footprint van de distributie sneller uit te breiden, terwijl we ook onze investeringen in onderzoek en ontwikkeling en in andere merken vergroten.”

Een aandeel Cronos wordt nu voor ruim 18 USD verhandeld, terwijl het aandeel half december nog rond de 10 dollar waard was. Zal deze stijgende trend op lange termijn doorzetten of knalt het aandeel weer naar beneden op deze grillige cannabismarkt?

Bron: https://www.businessinsider.nl/weed-cronos-jim-cramer-calls-it-2nd-best-in-industry-2019-1/

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]