Canopy Growth aangemerkt als een van de populairste aandelen onder topinvesteerders

door Team Inc.

2019-05-03-Canopy Growth aangemerkt als een van de populairste aandelen onder topinvesteerders

Beleggers doen vaak hun voordeel door de aandelenmarkt nauwlettend in de gaten te houden. Toch is er nog een betere manier: door top investeerders te volgen die hun eigen geld in bepaalde aandelen steken, krijg je een beter beeld van de markt. Hier zie je alleen de meest pure aandelenkeuzes – zonder belangenconflicten – met een sterke buy-rating van de ‘grote jongens’. Cannabisaandeel Canopy Growth komt goed uit de bus tussen giganten als Amazon en Apple.

De gigantische Canadese cannabisproducent – het grootste wietbedrijf ter wereld – staat na Amazon op nummer 2 topaandelen volgens belegger.nl. Dit blijkt uit de ‘Individual Investor Sentiment-tool’ van TipRanks. Deze tool gebruikt InvestorPlace om de meest populaire aandelen van de best presterende beleggers te vinden.

Cannabis heeft de toekomst

Cannabisaandelen zijn mateloos populair onder topinvesteerders. En aan deze populariteit lijkt vooralsnog geen einde te komen. In januari steeg het aantal best presterende portefeuilles dat Canopy Growth bezat met 2,4%. Natuurlijk zijn de verkopen van het bedrijf na de legalisering van cannabis ‘skyhigh’ gegaan.

Michael Lavery, analist bij Piper Jaffray, verwacht dat Canopy Growth zal blijven investeren, omdat dit de groei in nieuwe markten wereldwijd stimuleert. “We zien op lange termijn een potentiële wereldwijde cannabismarkt van 250 tot 500 miljard dollar, met een markt van 5 tot 15 miljard dollar op korte termijn”, aldus Lavery.

Lees meer belegger.nl (Bron)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]