Cultiva Wellness onthult CBD-automaat

door Team Inc.

2021-07-07-Cultiva Wellness onthult CBD-automaat met leeftijdsverificatie

Het in Miami gevestigde Cultiva Wellness LLC onthulde onlangs de Wellness Pantry. Een cbd-automaat die het bedrijf beschrijft als een geavanceerd, geautomatiseerd afgiftesysteem. Handig als je onderweg behoefte krijgt aan een ‘cbd-shot’.

Dat kan natuurlijk niet zomaar. De speciale blockchain-technologie verifieert de leeftijd van de klant. De Wellness Pantry ondersteunt bewaking en bediening op afstand en accepteert contactloze betalingen. Cultiva, dat ook een mobiele app heeft die de CBD-gemeenschap verbindt, zei dat het groot inzet op het toegankelijk maken van hennep- en CBD-producten voor een reguliere markt via zijn slimme automaat.

Eenvoudig beschikbare CBD

Oprichter van het bedrijf en cannabisadvocaat Daniel Torres zei dat het de missie van Cultiva Wellness is om de beste hennep- en CBD-producten gemakkelijk beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen met behulp van technologie gedreven oplossingen. Het bedrijf is in 2019 gestart als hennepgroothandel en -distributeur. De eerste Wellness Pantry werd geïnstalleerd in Doral, FL.

Lees meer op vendingmarketwatch..com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]