Komt How to Sell Drugs Online met een nieuw seizoen in de zomer van 2022?

door Team Inc.

2021-07-31-Komt How to Sell Drugs Online met een nieuw seizoen in de zomer van 2022?

Wat een serie: How to Sell Drugs Online (Fast). Het derde seizoen was net als de eerdere aflevering van de serie een regelrechte hit. Het seizoen leverde van het publiek 73% op, op beoordelingssite Rotten Tomatoes. Terwijl deze derde episode van de hitserie pas officieel in première ging op 27 juli, wordt erin de wandelgangen alweer volop gespeculeerd over een vierde Netflix-original seizoen.

Komt er in de zomer een vierde seizoen uit van How to Sell Drugs online? Het houdt te gemoederen flink bezig. Het tweede seizoen werd uitgebracht op 21 juli 2020 en het eerste seizoen op 31 mei 2019.

Gaat de geschiedenis zich herhalen? De show scoort zo goed, dus waarom zouden de makers niet nog een seizoen vastplakken aan het verhaal van nerdy scholier Moritz Zimmermann?

Losse eindjes

Seizoen 3 laat ruimte voor een nieuw seizoen omdat er nog voldoende vragen en losse eindjes zijn, waarop de kijker een antwoord verlangt. We hopen dat een releasedatum van splinternieuwe afleveringen niet lang op zich laat wachten.

In het tweede seizoen groeit het bedrijf MyDrugs-crew uit tot een van de grootste online drugswebsites in Europa. Daarmee ontstaan nieuw problemen en wordt de handel steeds gevaarlijker. Seizoen 3 is helemaal een knaller. Bekijk hier de trailer:

play btn

De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De tiener Maximilian S. werd met zijn illegale, online drugsbusiness de meest beruchte en beroemde Darknet-drugsdealer in Duitsland. De Duitse tiener verdiende van 2013 tot 2015 naar schatting $ 4,8 miljoen dollar aan Bitcoins. De anonieme tiener transformeerde in het meesterbrein achter website Shiny Flakes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]