Leer meer over de werking van psychedelische paddenstoelen

door Team Inc.

2022-07-09-Leer meer over de werking van psychedelische paddenstoelen

Leer meer over de werking van psychedelische paddenstoelen met een wereldberoemde kruidenarts Christopher Hobbs die toelicht hoe psilocybine-paddenstoelen kunnen worden gebruikt voor emotioneel welzijn en spirituele voeding.

Heb je het geroezemoes rond de helende eigenschappen van psilocybine gehoord – en wil je de wetenschap van hoe het werkt beter begrijpen? Een opwindende psychedelische renaissance wint terrein, waarbij vrijwel alle grote media berichten over nieuwe wetenschap, nieuwe startups en nieuwe toepassingen voor deze oude geneeswijzen. Ook is er steeds meer onderzoek naar psychedelische drugs.

Levens verbeteren met psychedelische drugs

De door angst gedreven reactie op psychedelica die al meer dan 60 jaar tot misleide houdingen en wetten leidde, begint af te nemen. Er is aandacht voor het potentieel van onder andere psylocibine voor grote psychische problemen als PTSS, depressie en angst.

Deze nieuwe golf van interesse in verschillende psychoactieve stoffen is stevig verankerd in solide wetenschappelijk onderzoek en nuchtere voorzichtigheid over het waarborgen van veiligheid, zodat we echt het leven van mensen kunnen helpen verbeteren.

In een artikel van CNN van juni 2022 staat:

Kleine klinische onderzoeken hebben aangetoond dat een of twee doses psilocybine, in een therapeutische setting, dramatische en langdurige veranderingen kunnen veroorzaken bij mensen die lijden aan een therapieresistente depressieve stoornis, die doorgaans niet reageert op traditionele antidepressiva.

De wetenschap helpt ons verder te gaan dan een ineffectieve “war on drugs” naar een meer genuanceerd begrip van deze krachtige medicijnen. Ja, ze vereisen een afgemeten aanpak, maar ze hebben bewezen effectieve middelen te zijn voor mentaal welzijn.

Gratis workshop en videocontent

Zeer gerespecteerde klinische kruidkundige, wetenschapper en onderzoeker Christopher Hobbs, PhD, LAc, zal ons vergezellen voor een workshop van een uur om de kansen en beloften van psilocybine-paddenstoelen te belichten – inclusief hoe ze algemeen bekend zijn geworden om cognitie en geheugen verbeterende eigenschappen over te brengen als een noötropicum, terwijl het ook het groei- en overlevingspotentieel van neuronen als een neurotrofe factor verbetert.

Naast de legendarische “psychedelische reis” die deze paddenstoelen kunnen vergemakkelijken, is aangetoond dat ze neurale paden ontwarren en neurale verbindingen versterken, zodat ze efficiënter en gemakkelijker kunnen werken.

Meld je nu aan voor de gratis workshop op 9 juli 7pm (Midden-Europese zomertijd)

Bron: theshiftnetwork.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]