Mike Tyson zegt dat hij elke maand $ 40.000 aan wiet rookt op zijn boerderij

door drugsinc

Mike Tyson zegt dat hij elke maand $ 40.000 aan wiet rookt op zijn boerderij

Mike Tyson is niet erg verlegen over zijn liefde voor marihuana.

In de aflevering van maandag van zijn podcast, toepasselijk “Hotboxin met Mike Tyson” genoemd, deelde de voormalige zwaargewicht kampioen precies hoeveel hij uitgeeft aan de psychoactieve drug.

sddefaultplay btn
Mike Tyson gaf in z’n podcast aan dat hij voor zo’n $40.000 aan cannabis verbruikt, iedere maand. (Bron: Youtube)

“Wat roken we aan wiet in een maand?” vroeg hij zijn mede-gastheer, voormalige NFL-speler Eben Britton die marihuana-advocaat werd. “Is het $ 40.000 (€ 36.000) per maand?”

“We roken 10 ton wiet op de ranch per maand,” zei Britton, verwijzend naar de Tyson Ranch, de 40 hectare grote marihuanaboerderij en “resort” van de bokser Mike Tyson.

“Is dat gek?”, vroeg Tyson, hoewel het leek alsof hij het antwoord al wist.

Zijn gast, rapper Jim Jones, vergrootte zijn ogen.
“Dat is veel wiet,” zei hij. “Dat is non-stop, elke seconde wiet daar.”

Tysons laatste carrièrespil richting de cannabis met het groeien van marihuana op z’n 420 ranch is misschien zijn meest lucratieve.

Kort nadat de recreatieve marihuanawetgeving in Californië in werking trad in 2018, lanceerde hij Tyson Ranch, die negen soorten cannabisplanten, krachtige extracten en binnenkort eetbare producten verkoopt.

Tyson, die een cannabisboerderij van 40 hectare in Californië runt, onthulde ook dat het binnenkort zal dienen als een resort met een wietthema dat open is voor het publiek.

Hij voegde eraan toe: “We gaan dit een oase maken in de verdomde woestijn, man. We zullen daar golfspul hebben. Cannabis vriendelijk, mijn vriend. Eén hectare lange rivier, golfslagbaden waar je verdomme kunt surfen … je kunt daarboven surfen. We zullen zo’n 100 chateaus hebben waar je je hele aanhang kunt onderbrengen, je kunt je familie meenemen, je kunt relaxen en je weet niet eens dat je in Californië bent. Je denkt dat je ergens in de Bahama’s bent. “

Naast productiefaciliteiten zal het luxeresort beschikken over een eetbare fabriek, een amfitheater en “glamping” -campings.

Lees meer op CNN (EN, bron), NME (EN, bron) en DailyMail (EN, bron)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]