Miljoenen dollars aan psychedelische paddenstoelen gevonden

door Team Inc.

drugsvangst-van-psychedelische-paddenstoelen

Afgelopen week werd een vondst gedaan van tientallen zakken psychedelische paddenstoelen van naar schatting $ 8,5 miljoen in een huis op het platteland van Connecticut. Een 21-jarige man wordt beschuldigd van het exploiteren van een drugsfaciliteit en het bezit en verkoop van verdovende middelen.

De megavangst kwam net nu verschillende staten en steden in de VS psychedelische paddenstoelen en de actieve stof psilocybine hebben gedecriminaliseerd. In Connecticut mislukte een poging dit jaar om het bezit van kleine hoeveelheden psilocybine te decriminaliseren in de Senaat.

Teelt van psychedelische paddenstoelen

De man teelde een grote hoeveelheid paddenstoelen in een vrijstaande garage, maar ontkende dat de paddo’s illegaal waren. De autoriteiten troffen echter psilocybine-bevattende paddenstoelen aan in verschillende groeistadia.
De staatspolitie heeft foto’s vrijgegeven waarop tientallen tassen vol paddenstoelen te zien zijn. Op de foto’s zijn ook draagbare ventilatoren en andere apparatuur te zien. De paddenstoelen worden aangemerkt als Schedule 1: een stof die wordt gedefinieerd als medicijnen, stoffen en chemicaliën die momenteel niet zijn geaccepteerd voor medisch gebruik en een hoog potentieel voor misbruik hebben. De man betaalde een borgsom van $250.000 en moet op 16 november voor de rechtbank in New Britain verschijnen.

Bron: APnews.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]