Narcos Mexico seizoen 3 dit najaar op Netflix

door Team Inc.

2021-09-28-Narcos Mexico seizoen 3 dit najaar op Netflix

Seizoen 3 van de succesvolle drugsserie Narcos Mexico staat eindelijk in de steigers voor lancering. 5 november is de releasedatum van het nieuwste en tevens laatste seizoen.

Half februari 2020 ging seizoen 2 van Narcos Mexico in première op Netflix. Liefhebbers hebben dus lang moeten wachten op een nieuwe release.

Nieuw seizoen

In het afgelopen seizoen zag je dat de populaire drugsbaron Félix Gallardo werd gearresteerd. Dit zorgt voor nog meer politieke onrust, geweld en ontketent een drugsoorlog. Ook geeft deze situatie een kans aan een nieuwe generatie drugshandelaren om op te staan. Gallardo keert dan ook niet meer terug in deze nieuwe serie. Wel duiken er nieuwe acteurs op. Bad Bunny speelt de rol van Kitty Paez, bendelid van de gang Narco Juniors in het drugskarteldrama.

Spin-off Narcos

Narcos Mexico begon in 2018 als spin-off van Netflix’s populaire Narcos. In dit derde seizoen komt deze drugsserie tot een eind. De eerste twee seizoenen richtte zich op Miguel Ángel Félix Gallardo van Diego Luna, ook bekend als El Jefe de Jefes. Nu deze vastzit is het tijd voor nieuwe leiders. De serie is gebaseerd op de Mexicaanse drugswereld in de jaren ’90. Check hier de teaser:

play btn

Lees meer op avclub.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]