Succesvolle Neflix-serie Undercover komt met film

door Team Inc.

2020-06-19-Undercover komt met film

De Nederlandstalige Netflix-serie Undercover krijgt binnenkort een film spin-off gericht op het personage Ferry Bouman. De film krijgt de naam Ferry, naar hoofdpersonage en drugsbaron Ferry Bouman, die gespeeld wordt door Frank Lammers. Ook Elise Schaap, bekend van haar typetjes, zal te zien zijn in de film als ’t vrouwke van Ferry.

De trotse Frank Lammers liet in een reactie weten: “Het is echt te gek dat er een Netflix-speelfilm komt over Ferry Bouman.” De film zal gaan Ferry’s eerste jaren als drugsbaron in de Brabantse onderwereld.

“Het verhaal begint in 2006 in de stad Amsterdam. Ferry Bouman werkt voor drugsbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en mentor van Ferry”, zei Netflix in een verklaring aan NL Times. “Op een dag wordt de bende op brute wijze beroofd en raakt de zoon van Ralph ernstig gewond. Wanneer alle aanwijzingen naar een groep kampers in Brabant wijzen”, wordt Ferry eropuit gestuurd om de daders te zoeken. Na jaren van afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geliefde Brabant. De moeilijke hereniging met zijn vervreemde familie, de terugkeer naar het camperleven dat hij had opgegeven en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen geleidelijk onder de huid van Ferry. “

Undercover ongekend succes

“Het wordt zo spannend om terug te gaan naar het begin toen Danielle (Elise Schaap) en Ferry elkaar voor het eerst ontmoetten. We kijken er erg naar uit”, aldus Schaap. Undercover was vorig jaar de meest populaire serie op Netflix onder Nederlandse kijkers. “Na het grote succes van Undercover seizoen 1, voelden we dat de fans meer nodig hadden van Ferry en Danielle. We zijn erg enthousiast om onze investering in geweldige lokale content voort te zetten en samen te werken om het verhaal tot leven te brengen”, zegt Lina Brouneus, Director of Co-Production & Acquisition bij Netflix.
Netflix heeft niet gezegd wanneer de film zal worden geproduceerd of uitgebracht. Ferry is geschreven door Undercover showrunner Nico Moolenaar en Bart Uytdenhouwen, met regisseur Cecilia Verheyden.

Lees meer op nltimes.nl (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]