The Business of Drugs verschijnt 14 juli op Netflix

door Team Inc.

2020-07-10-The Business of Drugs verschijnt 14 juli op Netflix

De docuserie The Business of Drugs is vanaf 14 juli beschikbaar op Netflix en wordt gehost door voormalig CIA-analist Amaryllis Fox. Ze onderzoekt de economie van zes illegale stoffen: waaronder cocaïne, heroïne, synthetische stoffen, meth, cannabis en opioïden.

Een van de nieuwe releases die Netflix deze maand heeft gepland, is The Business of Drugs, De docuserie volgt het onderzoek van de voormalige CIA-spion, Damerell Thornbe aka Amaryllis Fox, die getrouwd is met Robert F Kennedy III, de kleinzoon van wijlen Robert F Kennedy.

Drugsroutes en geldstromen

Een voormalig CIA-analist onderzoekt de economie van zes illegale stoffen en betrekt mensen op alle niveaus van de wereldhandel om de oorsprong en de werkelijke impact van de drugshandel te begrijpen. The War on Drugs woedt al tientallen jaren in Amerika en wereldwijd. In de nieuwe Netflix Original-serie legt voormalig CIA-officier Amaryllis Fox de huiveringwekkende economische krachten bloot die het allemaal aandrijven.

Of het nu gaat om het volgen van de stroom van Meth door de oerwouden van Myanmar, het onderzoeken van de huidige opioïden crisis of de effecten van een nieuwe legale wietmarkt. De Serie neemt je mee tot in de diepste en donkerste hoeken van de drughandel.

Bekijk hier de trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=sXwGurx4PEE

Lees hier meer meaww.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]