Vijf etiquette-tips voor het roken van marihuana met vrienden

door drugsinc

/Users/mjo/Google Drive/Documenten/Oosterom & Co/Client/Prio Holding/Sites/DrugsInc.eu/Nieuws/2019-08-02-Vijf etiquette-tips voor het roken van marihuana met vrienden.png

Het consumeren van marihuana met vrienden is een overgangsritueel voor de meeste ervaren cannabisgebruikers. Voordat ze op een punt komen waar ze regelmatig wiet roken voor recreatieve of medicinale doeleinden, hebben ze de neiging om de plant tegen te komen door middel van de hulp van enkele van hun beste vrienden.

Deze gemeenschappelijke activiteit die zo natuurlijk en organisch lijkt te zijn, heeft enkele basisrichtlijnen, vooral als je een goede rokende buddy wilt zijn. Je wilt niet die persoon in de groep zijn die alle wiet voor zichzelf houdt.

Bekijk vijf eenvoudige regels die je moet volgen wanneer je wiet rookt met vrienden:

1. Leg uit wat er in je eetwaren zit

Dit moet gezond verstand zijn, maar wiet in iemands eten stoppen zonder hun medeweten is iets dat je nooit zou moeten doen. Als je een feest organiseert en wat eetwaren of lekkere snacks hebt voorbereid, is het een onderdeel van je plicht als party organisator om iedereen uit te leggen wat erin zit, ze indien nodig te labelen om te voorkomen dat mensen ze nuttigen zonder te weten wat erin zit.

2. Doe aan “Cornering the bowl”

De “cornering the bowl” is de praktijk om de rand ervan aan te steken om te voorkomen dat het midden ervan verbrandt en de ervaring van iedereen verpest. Door de “kom in een bocht” te nemen, zorg je ervoor dat de persoon die na je rookt ook een stukje groene marihuana krijgt.

how to corner a bowl
Lees meer over “How to corner a bowl of marijuana” bij Leafly

Simpel gezegd, in plaats van je aansteker over de kom of houder aan te steken en vuursteen en niet-verbrande brandstof in je cannabis te verspreiden, steek je deze aan de zijkant aan. Dit zal je smaak op een grote manier bewaren en extra externe chemicaliën tot een minimum beperken.

3. Vraag de bezorger of leverancier niet om te blijven

Hoe cool je bezorger of meisje van je wiet er ook uitziet, ze doen hun werk en je plaatst ze op een ongemakkelijke plek door ze te vragen om bij je te blijven en je bij je vrienden te voegen.

4. Hou de joint niet voor jezelf

Als je een joint deelt met een groep mensen, neem deze dan niet bij je en begin vervolgens te praten over al je problemen en recente hartzeer. Gebruik de momenten waarop je de joint niet vasthoudt om met anderen te praten en een diepe marihuana-wandeling door het universum en de sterren te maken. Als algemene regel neem je twee of drie halen voordat je het rondgeeft, zelf genieten, maar ook delen met anderen.

5. Grijp deze kans om te communiceren

Profiteer van het feit dat je in een sociale omgeving marihuana rookt om over willekeurige dingen te praten en veel te lachen. Zorg ervoor dat je een soort wiet kiest die dat doel vervult en die je niet allemaal in slaap brengt, omdat iedereen dat ook minder zou vinden. Zet een grappige film op de achtergrond of speel een bordspel of videogame, zodat je je allemaal kunt concentreren op één toffe activiteit.

Lees meer op TheGrowhtOp (EN, bron), Leafly (EN, bron) en TheFreshToast (EN, bron)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]