6 redenen om te overwegen naar nicotine-vrij vapen over te stappen

door drugsinc

6 redenen om te overwegen naar nicotine-vrij vapen over te stappen

De meeste mensen die nicotine tot zich nemen, beginnen aan hun vape-reis om afstand te nemen van de nadelige effecten van nicotine. Vapen is een alternatief voor nicotineafgifte systemen, maar kan niet als geheel veilig worden aangemerkt.

Met honderden aroma’s van vape juice die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn er verschillende soorten aroma’s. Hieronder volgen zes redenen waarom je zou moeten overwegen om over te schakelen naar een “nic-free” nicotone vrije vaping-praktijk.

Besteed minder tijd aan snacken en het verzamelen van nutteloze calorieën

Het verlangen naar suiker is meestal ongekend hoog wanneer rokers stoppen met het consumeren van nicotine uit andere bronnen. Nicotine-vrij vape-sap kan gebruikers helpen weg te blijven van dergelijke uitdagingen. Uit een reeks beschikbare smaken kun je jouw favoriete vape-saparoma vinden en je verlangen naar suiker onder controle houden terwijl je de afhankelijkheid van nicotine vermindert. Gelukkig hoef je in de COVID-situatie geen fysieke winkel te bezoeken om een smaak naar wens te vinden, want je kunt deze epods online kopen.

Ontwikkel niet-verslavende gewoonten

Als je erover nadenkt, is het contraproductief om de ene slechte gewoonte te stoppen en een andere te beginnen. Dat is wat je doet als je overschakelt van nicotine-gebruik naar op nicotine gebaseerde vape-sappen. In tegenstelling tot de laatste zijn de zogenaamde nic-free vape-sappen echter niet verslavend.

Daarbij zul je je onbedwingbare trek verslaan zonder een andere schadelijke gewoonte te ontwikkelen. Nicotine vrije vape-sappen bevatten geen verslavende stoffen, maar kunnen een extra ingrediënt zijn voor de vape-ervaring. Als je echter zonder de verslavende stoffen van de vape-sappen kunnen genieten, dan zul je minder schade aan je lichaam toebrengen.

Meerdere soorten vape pennen (https://unsplash.com/photos/3_OGgbdPIdA)
Meerdere soorten vape pennen (afb)

Weg met giftigheid

Met de afwezigheid van nicotine, zul je een ander soort ervaring met vape sappen krijgen. Bovendien bevatten traditionele nicotinezouten ongeveer 35-50 mg nicotine. Vape-sappen kunnen ongeveer 6-12 mg nicotine bevatten. Vapen is echter niet helemaal veilig, dus individuen moeten hun onderzoek doen voordat ze overschakelen van een slechte gewoonte naar een betere.

Vape-pennen gevuld met sappen die nicotine bevatten, kunnen nog steeds schadelijk zijn. In januari 2020 bevestigden de Centers for Disease Control and Prevention in Amerika de dood van 60 mensen door longletsel veroorzaakt door e-sigaretten en vape producten die voornamelijk uit informele bronnen waren verkregen.

Betere proefervaringen

Als je op zoek bent naar een gevarieerde ervaring, kun je daarvoor terecht bij de gearomatiseerde vape-sappen.

Met nicotine vrije vape-sappen zul je beter smakende ervaringen hebben zonder de prikkelende smaak en effecten van nicotine. Het is een kans om te leren zonder te leven, van andere smaken te genieten en je keel een pauze te geven van de sterke hits van nicotine.

Je geeft minder geld uit

Vaker wel dan niet, zijn nic-free vape-juices goedkoper dan die met nicotine. Het is gemakkelijk te achterhalen waarom. Nicotine is verslavend en geld uitgeven aan iets dat schadelijk is voor je lichaam is misschien toch niet de beste keuze.

Maar als je je slechte gewoonte wilt stoppen en meer geld wilt besteden aan andere dingen, is het ideaal om voor nicotine vrije vape-sappen te gaan.

Een minder schadelijke optie

Nicotine kan schadelijke gevolgen voor de gezondheid hebben. De meeste gebruikers die nicotine-toedieningssystemen gebruiken, hebben de neiging te lijden aan de nasleep van de stof die hun gezondheid kan belemmeren of ervoor kan zorgen dat ze meer naar de stof verlangen.

Vape verbrandt de substantie niet. Terwijl nicotine een verbrandingsproces doorloopt in andere nicotine-afgiftesystemen, verwarmt vape de vloeistof en nicotine op een gereguleerde temperatuur om finesse-smaken te bieden zonder andere giftige gassen.

Overschakelen op nic-free vape-sappen lijkt misschien een beter alternatief voor mensen die hun schadelijke gewoonten willen opgeven. Het kan perfect zijn voor mensen die van roken houden en op zoek zijn naar een rustigere trek voor de keel.

Raadpleeg uiteraard een deskundige als je van plan bent de nicotineafhankelijkheid te verminderen.

Een alternatieve optie

Hoewel vapen de afgelopen jaren naam heeft gemaakt in de markt, stellen experts dat er nog veel onbekend is over het vapen en de effecten op het lichaam. Omdat er een gebrek aan gegevens is, kunnen onderzoekers geen concrete antwoorden geven over de langetermijneffecten van vapen zonder nicotine.

Als je klaar bent om af te stappen van slechte gewoonten en aan je vape-reis te beginnen, moet je je bewust zijn van je ervaringen uit het verleden.

Het aankweken van gezonde gewoonten kan je ook helpen uw verslaving te verslaan. Terwijl het lichaam van een gebruiker verslavende patronen opbouwt wanneer het wordt blootgesteld aan een bepaalde stof zoals nicotine, wordt het een uitdaging om ervan af te stappen. De hoeveelheid nicotine die in een vape-vloeistof aanwezig is, is echter relatief minder dan die in andere nicotineafgiftesystemen.

Door bepaalde gebeurtenissen zou je kunnen terugvallen op de gewoonte die je jaren lang hebt gevormd. Daarom is het essentieel om ervan af te stappen en te zoeken naar haalbare opties om op te vertrouwen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]