Indian spirit Damiana – lustopwekkende kruiden

door Team Inc.

2022-07-15-Indian-spirit-damiana-lustopwekkende-kruiden

Damiana, ook wel bekend als Turnera diffusa, is een lage plant met gele bloemen en geurige bladeren. Het komt van nature voor in de subtropische klimaten van zuidelijk Texas, Mexico, Midden- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Het kruid wordt in de kruidengeneeskunde al vele eeuwen gebruikt door inheemse bevolkingen als een middel die de geslachtsdrift helpt.

Al ver voor de geschreven geschiedenis zochten mensen heil in dit kruid. Vele culturen gebruiken Damiana om om de zin in seks te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan de Mexicaanse Maya’s, zij geloofden heilig dat dit kruid een gebrek aan seksueel verlangen zou kunnen verhelpen. Als je het in kleine hoeveelheden consumeert, wordt de zin in seks voor een langere tijd vergroot. Verhoogd seksueel verlangen leidt op zijn beurt tot een substantiëlere afgifte van reproductieve hormonen.
Het roken van Damiana veroorzaakt een lichte euforie en een mild marihuana-achtig effect. Deze ‘high’ duurt ongeveer 60 minuten.

Gebruik van Damiana

Giet een liter heet water over drie eetlepels (10 tot 15 gram) damianakruid. Laat dit een kwartiertje trekken of laat het 5 minuten zachtjes koken. Daarna zeven en vervolgens een paar kopjes drinken, ongeveer een half uur voor het gewenste effect.

Waar moet je op letten!

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen.

  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden.
  • Koel, droog en donker bewaren.
  • In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren.
  • Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart
  • Niet gebruiken bij aandoeningen van de lever of de urinewegen.

Verkrijgbaar bij groothandel Headsupplies en voor consumenten bij Dr.Smartshop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]