Drugsbaron ‘Boston George’: Johnny Depp maakt comeback op het scherm met Docu-serie

door Team Inc.

Drugsbaron 'Boston George' : Johnny Depp maakt comeback op het scherm met Docu-serie

Nadat hij als overwinnaar uit de strijd kwam in zijn juridische strijd met ex-vrouw Amber Heard, lijken de zaken professioneel weer terug naar normaal te gaan voor acteur Johnny Depp. ​​De wereldberoemde acteur is klaar om een comeback op het scherm te maken met de docu-serie Boston George. Het aanstaande project is gebaseerd op drugshandelaar en smokkelaar George Jacob Jung.

Volgens Deadline gaat de serie op 22 juli in première op streamingdienst Fandor. De vijfdelige serie toont een behoorlijk deel van de interviews met Johnny Depp, die wijlen Jung vertolkte in de film Blow uit 2001.

Johnny Depp in drugs-docu

Volgens het internationale mediakanaal wordt de serie door Depp beschreven als “een zeer charmante outlaw”. De vorig jaar overleden Jung wordt in de documentaire herenigd met verschillende kennissen uit alle lagen van de bevolking, waaronder Depp, auteur Bruce Porter, partner Ronda Clay Spinello, vriend Waino Tuominen en voormalig undercover DEA-agent Tom Tinnerington terwijl ze het waargebeurde verhaal van de overleden smokkelaar naar buiten brengen.

Jung, ook bekend als Boston George en El Americano, was een belangrijke figuur in de cocaïnehandel in de VS in de jaren zeventig en begin jaren tachtig. George smokkelde samen met zijn partner Carlos Leader cocaïne de VS in voor het Colombiaanse Medellín-kartel. Later werd hij in 1994 veroordeeld tot 70 jaar gevangenisstraf wegens samenzwering, maar werd in 2014 vrijgelaten. Het werk aan de serie gebaseerd op zijn leven begon een paar jaar geleden, maar het overlijden van Jung in 2021 en de COVID-19-pandemie vertraagden het filmproces.

Bron: republicworld.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]