Vanaf 31 mei op Netflix: How to sell drugs online!

door Team Inc.

Vanaf 31 mei op Netflix: How to sell drugs online!

Met series als Narco’s, El Chapo, Suburra en het nieuwe paradepaardje Undercover krijgen fervent bingewatchers op Netflix een goed beeld van de drugswereld wereldwijd. Volgende week kunnen we een nieuw paradepaardje verwachten, die ons meeneemt in de Duitse drugshandel.

In deze nieuwe Netflix serie gaat het niet om een enorme netwerk van maffioso’s, maar besluit een tiener nerd online XTC te gaan verkopen vanuit zijn slaapkamer. Tot hij een van de grootste pillendealers in Europa wordt. Dat dit niet zo gestroomlijnd gaat als in eerdere series, valt te verwachten van een tiener drugshandeltje wat volledig uit de hand loopt. Wanneer een nerdy tiener zijn vriendinnetje verliest, bedenkt hij een perfecte move om haar terug te krijgen. De puber begint met online verkoop, maar groeit voor hij er erg in heeft uit tot een van de grootste XTC-dealers binnen Europa.

play btn
Bekijk hierboven de trailer van How to Sell Drugs Online (Fast) – Netflix

Waargebeurd verhaal

Wanneer je denkt dat dit sprookje nooit echt heeft bestaan, dan sla je de plank behoorlijk mis. De serie is namelijk gebaseerd op échte verhalen. Neem Maximilian S. die in 2013 online handelde in drugs vanuit zijn slaapkamer onder de naam Shiny Fakes. Waar het Darkweb al niet goed voor blijkt te zijn. Binnen no time maakt de 18 jaar jonge Maximilian furore in de drugshandel en verdient zo’n 4 miljoen euro aan bitcoins in slechts 2 jaar tijd. Dat hij daarna gepakt wordt en 7 jaar moet zitten geeft niks. Want dat betekent dat hij misschien net op tijd vrij is om de serie met eigen ogen te bekijken.

Lees meer op amayzine.com (Bron)

Gerelateerde artikelen

1 opmerking

Moses 3 mei 2020 - 19:14

I want to be seller

Beantwoord

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]